Kleurstalen, houtsamples en advies aan huis of op kantoor

Speciaal voor de meubelen van Country Living zoals Harry en de Spacebox hebben wij een advies-service aan huis! Wanneer uw klant van dit advies gebruik wilt maken, dan kunnen wij met hen een afspraak inplannen, uitsluitend op onze routes, binnen Nederland en België. Wij kunnen kleine voorbeelden meenemen, kleur stalen overleggen en technische info verzorgen. Wanneer dit tot een verkoop komt, rekenen wij 10% verkoopcommissie over de verkoopprijs excl. btw.

 

Cube design

Bij de meubelen van Cube design is eigenlijk alles mogelijk! Zo hebben wij het erg populaire kleine slimme wandbureau HomeCube in een aantal standaard uitvoeringen op voorraad en kunnen deze dus snel leveren. Aangezien de HomeCube ook in heel veel verschillende kleur en materiaal combinaties besteld kan worden, kunt u ook hiervoor gebruik maken van onze "advies aan huis service". Zelfs maatwerk is hierbij een optie, voor bijvoorbeeld het meubel aanpassen qua maat voor de nieuwste iMac 27".

Voor Cube design hebben wij een ruime voorraad RAW frames in diverse kleuren en uitvoeringen zoals hoekopstellingen en benches en heel veel bureau-accessoires, zoals pennenlades, bedieningspanelen, kabeldoorvoeringen, kabelgoten, monitorarmen, en de nieuwste bluetooth bedieningssystemen. Regel alles via een app via je smartphone en zie je bureau automatisch van hoogte veranderen naar de favoriete en meest gezonde werkhoogte. Ook nieuw is ons RAW2 frame van Cube-Linak. In combinatie met onze diverse fenix- en melamine bureaubladen ook via dropship leverbaar. uitsluitend via dealers.

 

Country Living

Country Living is een duitse fabriek die de Spacebox en het stapelbare design kastensysteem Harry produceert. Harry is tijdloos, elegant, stapelbaar en gemaakt van met melamine gefineerd MDF. Achter het simpele design van Harry zit een uitgedacht stapelbaar systeem met een groot aanbod aan unieke en functionele elementen. Wilt men een element thuis bekijken? Dit kan! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak (vrijblijvend) bij hen op kantoor of woonhuis.

Voor de Spacebox hebben wij een speciaal voor ons gemaakte demo, zodat wij de werking van het uittrekblad makkelijk kunnen demonstreren. Natuurlijk zijn wij ook in het bezit van de diverse kleurstalen van de omkasting en "tafelbladen".

 

Add comment

Security code
Refresh