Onze ondersteuning voor uw webshop! Nieuw Linak desk via dropship.

Allereerst veel sterkte in deze surrealistische tijden, voor uw onderneming en vooral voor uw naasten.

 

Wat wij op een later tijdstip hadden willen introduceren, heeft misschien in deze tijden wat voorrang nodig. Wij hebben een ruime voorraad in een 4-tal melamine bladen 25mm, Lindberg eiken, Wit en nieuw; Ladoga essen en Artisan Oak* in de maten 1600 / 1800 / 2000x800mm, naast onze Fenix* bladen zwart/zwart (* meerdere maten op voorraad).

https://via-ons.com/collectie/bureaubladen-desk-tops/desk-tops-stock.html

Deze kunt u combineren met ons RAW frame of NIEUW RAW2 frame.

https://via-ons.com/collectie/raw-frame-2-cube-linak.html

Deze leveren wij vanaf volgende week (week 13) ook via Dropship, direct naar uw klant thuis! Vraag naar onze dropship-voorwaarden. Graag nemen we deze voorwaarden even persoonlijk met u door, aangezien wij natuurlijk nu ook de richtlijnen omtrent het Corona-virus zeer nadrukkelijk in acht zullen nemen. in het kort de aangepaste voorwaarden;

 

-Wij leveren en installeren het bureau bij de klant thuis en zullen de nodige beschermende kleding dragen om besmetting zoveel mogelijk te kunnen uitsluiten.

-Wij nemen in deze tijd zelf contact op met uw klant om een bezorgafspraak te bespreken en samen met de klant goede afspraken voor de levering te maken om het zo veilig mogelijk uit te voeren.

-Wij zorgen dat de klant een uitleg op afstand krijgt voor de installatie (bluetooth app) en onderhoud van het bureau.

-Wij vragen om een handtekening voor akkoord, na installatie.

-Wij zullen het verpakkingsmateriaal zonder kosten weer retour nemen.

-Wij zullen voorlopig de montage kosten ( a € 18,00 per bureau) NIET in rekening brengen (tot 01-04-2020). In de kosten zitten normaal gesproken ook ons verpakkingsmateriaal berekend.

-Aangezien deze service vooral zal worden uitgevoerd naar particulieren thuis en de producten zullen worden besteld en betaald in uw webshop, leveren wij deze service dan ook uitsluitend na ontvangst van uw bestelling en betaling. U kunt hiervoor de keuze maken voor betaling via Ideal of overboeking.

Verder gelden de voorwaarden zoals beschreven in onze standaard voorwaarden.

Natuurlijk onder voorbehoud van nieuwe richtlijnen en maatregelen van de overheid.

 

Wij hopen hiermee een extra stukje service te bieden om u als dealer te ondersteunen in uw online verkoop. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Ook voor het aanvragen van (Hres) onze nieuwe afbeeldingen van de bladen en RAW2 frames, graag even contact, zodat we via WeTransfer de juiste afbeeldingen kunnen versturen.

ViaOns Promotions

Add comment

Security code
Refresh