Dropship

 

 Als extra service hebben wij een speciale dropship mogelijkheid voor veel van onze artikelen en meubelen. Klik links op ons dropdown menu voor enkele voorbeelden. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden. Ideaal voor uw webshop of extra snelle levering naar uw klant en kosten besparend. U kunt uw order via deze site bij ons plaatsen en een ander verzendadres (van uw klant) invullen. Veel kleinere artikelen verzenden wij via DHL en voor de meubels gebruiken wij de diensten van Transport4you. Dit gespecialiseerde transportbedrijf bezorgt de meubelen zelfs bij de particulier thuis. Natuurlijk leveren wij franco vanaf € 1200,00 aan uw bedrijf of aan uw project (zonder montage).

Speciaal voor de kastenwandsysteem HARRY, bezorgen en monteren wij zelf het syteem bij de klant thuis. In overleg met de klant kijken wij hoe het syteem het beste kan worden aangeleverd. Hiervoor rekenen wij per order € 99,00 ongeacht de hoeveelheid units.

Dropship voorbeelden DHL +/- € 14,00 Nederland ;

-Wandborden.
-bureau accessoires.
-bureaustoelen (ongemonteerd).

Dropship voorbeelden Transport4you € 48,00 Nederland ;

-Spacebox
-Homecube
-Cube-Linak frames incl. bladen gemonteerd en incl. installatie**
-Meubelen van Sixay.
-Tafels en stoelen van Cube design. 

** Speciaal voor de elektrische bureau's van Cube-Linak, kunnen wij de bureau's compleet gemonteerd, inclusief bijvoorbeeld pennenlades, kabelgoten, controlers, afleveren bij de klant op locatie. Hiervoor rekenen wij € 32,00 voormontagekosten en de bijkomende dropshipkosten. Dit leveren wij tot maximaal 10stuks.

Fabrikant
ViaOns Privat Label
Resultaten 1 - 2 van 2
Detail Ladoga Essen
Noppenfolie
Montageservice

Melamine 1800x800 Ladoga Essen 25mm

Desk top Melamine Ladoga Essen dark 25mm ABS edge. Delivery from own stock within 3-5 days throughout...
Sales via dealers only
Melamine-wit-25mm
RAW frame
Noppenfolie
RAW2 frame
Montageservice

Melamine 1800x800 Wit 25mm

Desk top Melamine White 25mm ABS edge. Delivery from own stock within 3-5 days throughout Benelux! On stock...
Sales via dealers only